Een korte update, want achter de schermen wordt er nog gewerkt. En plezier gemaakt.

  • De pagina’s van deze website zijn wat veranderd, er is een zotte(?!) pagina Spielerei bijgekomen. De kalender is geen aparte pagina meer, maar gewoon te vinden onder mijn contactgegevens.
  • Madame Posta gaat met Pasen op verplaatsing, wat een heuglijk nieuws. De Oude Abdij van Kortenberg opent naar jaarlijkse traditie haar zomerterras en dat ga ik op gepaste subtiele wijze van draaiorgelmuziekjes voorzien. Ik ken deze bijzondere locatie nog niet en ben heel benieuwd. Het is extra bijzonder omdat er een ritueel plaatsvindt bij de 200-jarige omgevallen beuk.
  • Nieuwe muziekrolletjes zijn besteld bij Thomas Sterk en een eerste verzending is toegekomen. Nu kan ik een Efteling-medley spelen! Eerste test binnenshuis met dochter op zaterdagochtend was heerlijk. Herkenbare melodietjes. Echt ideale muziek voor een draaiorgeltje. Enige minpuntje: ik wou dat het stukje van de Indische Waterlelies langer duurde. Voorlopig blijf ik afhankelijk van het aanbod op de markt. Wat een feest zal het zijn als ik er ooit in slaag mijn eigen muziekrollen te ponsen. Dan is het helemaal naar mijn smaak. 😉 En zodoende breng ik die volle goesting over naar mijn publiek. Naar u!

Tot ziens, tot hoors en een mooi lentelucht-weekend,

M.P.