Opgepast! Dit is een zotte pagina. Hier vindt u enkel onzin! Of ontdekt u misschien een bron van waarheid? Nonsens voor het plezier… Regelrechte spielerei! Hoort eigenlijk niet thuis in het officiële rijtje, maar we doen het lekker toch. Dus bij deze bent u gewaarschuwd, lees vooral niet verder als u dacht dat Madame Posta beschaafd was. Want dit is de kink in de kabel. Waarom, vraagt u zich af? Nou, zomaar, gewoon, omdat het kan. Of het mag, is een ander paar pauwen. Maar wie bepaalt dat eigenlijk? Sowieso is het af en toe speeltijd! Plezier dankzij papier, jazeker. Doet u mee?

N.B. De afbeeldingen op deze pagina zijn te koop als wens*kaart.

 

madame posta, uw brieftherapeut en postcoach

Jawel, dat hebt u goed gelezen. Madame Posta biedt therapie & coaching aan! Dit aanbod is heel uniek en bijzonder, wat u kan helpen in uw persoonlijke ontwikkeling of bij uw business. Bent u ziek of gezond of nog eerder iets daartussen, hebt u problemen met uw kinderen/ouders, voelt u zich hartstikke eenzaam en luistert er niemand écht? Doe een beroep op Madame Posta! Helemaal professioneel vanuit levenslange ervaring met “brieven” schrijven – zowel zakelijke post als privé-aangelegenheden – én een post-academische opleiding in het bibliotheekwezen plus bijscholing in geweldloze communicatie. Gene zever, eerlijk de waarheid. De werkwijze – veilig en vertrouwelijk – verloopt enkel via het geschreven woord. Geen telefonisch verkeer, geen diepzinnig sofagesprek, geen directe lichaamsbehandeling, geen hedendaagse skype-sessie, geen telepathie. Niet via facebook en zelfs zonder e-mail; Madame Posta werkt vmet het traditionele postsysteem (vaneigens!) dus schrijven, brievenbussen, postbodes. Een afspraak maken is niet nodig. Voor twee doeleinden kan u van deze dienst gebruik maken: brieftherapie of postcoaching, altijd persoonlijk op maat. Beide hanteren hetzelfde concept.

Het concept is eenvoudig en u kan er meteen invliegen. “Post da!” Pak pen en papier en begin eraan. U zit ergens mee en zoekt hulp, anders was u hier niet aan het lezen. Wat u dwars zit, op uw lever ligt of waarvan uw hart weent, of wat het ook is waarvoor u anders een therapeut zou raadplegen; schrijf dit op in een brief aan mij of stuur me een kaart. U kan honderduit vertellen, een vraag stellen, mij als spreekwoordelijke voodoo-pop prikken. In elk geval ben ik uw klankbord. Een andere mogelijkheid is dat u graag hebt dat ik uw post (gericht aan iemand anders) herschrijf, zodat u er daarna mee verder kan. Bijvoorbeeld een moeilijke boodschap die u wil overbrengen, een klassieke liefdesbrief of de zakelijke post aan een instantie: werkelijk alles is mogelijk. Zet dit dan duidelijk met motivatie erbij. Ik maak uw post nét iets mooier en gebruik de taal van verbindende communicatie. Wat u neerpent, moet wel op één vel papier maximum. En het moet ietwat leesbaar zijn, natuurlijk. Eventueel speelt u vals en typt het eerst en print het dan uit. Geen probleem. Als het maar op (liefst gerecycleerd) papier in de brievenbus van Madame Posta terecht komt. U doet in de enveloppe als extra een ongebruikte postzegel en een blanco vel papier, zodat ik u terug kan schrijven. Een vrije bijdrage is welkom in de vorm van een papieren geldbriefje verstopt in de post of een andere kleine verrassing, maar hoeft niet. Ik beantwoord elke brief! Op maat! Voor u die ook zo van post houdt. Allicht krijgt u er een toepasselijke wens*kaart bovenop. Heerlijk uitkijken naar wat de postbode in onze brievenbus dropt…

Inspiratie nodig? Bij WiebelWoorden leest u meer. Als u gelooft dat dit te schoon is om waar te zijn, lach dan eventueel eens goed, dat kan opluchten. Of schrijf me die brief als u durft! Of een kaartje, dat is ook een optie. Elke kleine stap telt. Ik ben niet uw goeroe of heldin, u doet het allemaal zelleuhf(!), met een beetje hulp. Of niet. Aan u de keuze en het plezier.