Madame Posta treedt op met haar prachtige draaiorgeltje van de Duitse orgelbouwer Raffin. Pure nostalgie, een volledig mechanisch muziekinstrument! Sfeer zonder meer. En daar hoort geen appje bij, maar wel een aapje. Het hele plaatje klopt, tot en met verse bloemekes aan de orgelkar. Madame Posta zet graag voor u haar hoed op als orgelvrouw.

muziek kleurt ons leven

Draaiorgelmuziek doet ogen glanzen bij groot en klein. Die pretlichtjes zijn goud waard. Of wie zet daar een spontane danspas of draait mee een pirouetje? Meezingen mag ook. De muziekcollectie van Madame Posta is een mix van klassiek repertoire, kinderdeuntjes en “hedendaagse” liedjes (Abba!). Haar collectie wordt stelselmatig uitgebreid. Rond de feestdagen speelt zij kerstmuziek. Happy Birthday kan u aanvragen als verzoeknummer, of de vogelkesdans. Voor elke gelegenheid de gepaste melodie!

Over het orgeltje

Het lieflijke draaiorgel van Madame Posta – handgeschilderd en met houtsnijwerk – draagt de naam “Dulce”. Het is een 20-toets orgel met 31 pijpen, en een warme volle klank, van het gerenommeerde Raffin. Bouwjaar 2013. Er is een authentieke orgelkar bij. Dit muziekinstrument werkt volledig mechanisch zonder ‘elektriek’, en heeft geen digitale aansturing. De muziek staat niet op geperforeerde kartonnen boeken zoals bij de eerste draaiorgels, maar op iets modernere en compactere “papieren” rolletjes. Vandaar dat voor deze passie van Madame Posta plezier dankzij papier eveneens opgaat.

Praktisch: boekingen

Ook mogelijk op uw evenement! Als “straatmuzikant” of in een zaaltje. Opendeurdag, feest, markt, festival, (kinder)animatie, … Contacteer mij voor info en prijsvraag. Madame Posta heeft Mechelen als thuisbasis en is vandaaruit mobiel vooral per fiets. Het draaiorgeltje kan mee in de bakfiets. Ik kan een deelauto gebruiken indien nodig. Samen vinden wij wel een geschikte oplossing waar muziek in zit…